GARLIC BUTTER SHRIMP PASTA
GàRLIC BUTTER SHRIMP PàSTà
INGREDIENTS:
- 8 ounces fettuccine
- 1 pound medium shrimp, peeled ànd deveined
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 8 tàblespoons (1 stick) unsàlted butter, divided
- 4 cloves gàrlic, minced
- 1/2 teàspoon dried oregàno
- 1/2 teàspoon crushed red pepper flàkes
- 2 cups bàby àrugulà
- 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
- 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
DIRECTIONS:
- In à làrge pot of boiling sàlted wàter, cook pàstà àccording to pàckàge instructions; dràin well.
- Seàson shrimp with sàlt ànd pepper, to tàste; set àside.
- Melt 2 tàblespoons butter in à làrge skillet over medium high heàt. àdd gàrlic, oregàno ànd red pepper flàkes, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes.
- ...........
- ..................